Massage

Massage is de dienende, ruimte makende aanraking.  Behalve van de principes van yoga, maak ik daarbij ook gebruik van technieken uit ayurvedische, Thaise en, op verzoek, tantrische massage, die alledrie met de yogatraditie verbonden zijn.

 

Het doel van al mijn massages is om de levensenergie meer te laten stromen. Dat heeft, zowel psychisch als lichamelijk, enorm veel gunstige gevolgen. In mijn optiek draait het leven om het laten stromen van de levensenergie, wat het ook mag zijn dat jouw energie doet stromen - iets mentaals, iets emotioneels, iets lichamelijks, iets spiritueels. Een gelukkig en voldoening gevend leven is een leven waarin jouw levensenergie optimaal kan stromen en expanderen in een ritme en een intensiteit die bij jou passen.

 

Alle massages gaan gepaard met een voor- en een nagesprek, omdat ik (zelf)bewustzijn en kunnen benoemen wat binnenin jezelf speelt even belangrijk vind als diep voelen en gewaarzijn. Daardoor kan een reeks massages uitgroeien tot een pad van persoonlijke groei, dat wil zeggen, worden wie je altijd al bedoeld was te zijn.

 

Ik bied:

Een algemene lichaamsmassage aan, waarbij ik op verzoek extra aandacht kan geven aan gebieden die stijf of pijnlijk zijn.

Bekkenmassage , die je helpt om thuis te komen in je basis en te leven vanuit het gevoel dat jij zelf de baas bent over je eigen leven, je kracht en je liefde.

Tantrische massage , die je helpt je eigen seksualiteit te integreren en, meer nog, om de liefdevolle en zich van nature verbindende energie van je ziel te belichamen.

 

Allemaal vergezeld van, als je daar behoefte aan hebt, telefonische nazorg en begeleidende oefeningen en gesprekken.

Voor meer informatie, neem contact op met Vincent Botella, 06-16274392, info@vincentbotella.nl

healingyogamassage.com